De dropjes van Happy Shape Tiel
96
post-template-default,single,single-post,postid-96,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

De dropjes van Happy Shape Tiel

Het is altijd heel leuk om de diversiteit van onze klanten mee te maken. Zo maken we mappen voor makelaars, gemeenten, sportscholen of technisch bedrijven en nu voor een Afslankinstituut. Als je dan om de tafel gaat en probeert tot een mooie uitstraling van de map te komen, slipt er wel eens een voordeeltje voorbij. Zo had Natalie van Soest van Happy Shape gelijk wat producten meegenomen van PS food&lifestyle om een beetje feeling te krijgen met het bedrijf en waar het grotendeels mee werkt. Zo dus ook de dropjes en de repen mogen proeven van PS, echt een aanrader. En een bijdrage voor je eiwitinname dus ๐Ÿ˜‰ !

Tags:
3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 12:24h, 06 mei Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 12:43h, 06 mei Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:02h, 06 mei Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie