Heeft jouw map een afwijkende vorm of formaat? Laat het ons weten!
92
post-template-default,single,single-post,postid-92,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Heeft jouw map een afwijkende vorm of formaat? Laat het ons weten!

We kunnen ons zo maar voorstellen dat de standaard MAPfoliomap niet aansluit bij de map die je normaliter gebruikt. Niet getreurd hoor, deze kunnen we aan de hand van een papieren voorbeeld, gewoon voor je namaken, zodat je herdruk weer je oude en vertrouwde presentatiemap is.

Zo ook voor mappen die uit drie bladen bestaat of meerdere flappen heeft. mail os gerust met je wensen, we vinden het leuk om hier aan tegemoet te komen.

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 12:24h, 06 mei Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 12:45h, 06 mei Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:03h, 06 mei Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie