Als de helft van je dag zich op kantoor afspeelt.
86
post-template-default,single,single-post,postid-86,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Als de helft van je dag zich op kantoor afspeelt.

Z‘on beetje de helft van mijn dag speelt zich af in kantoor. Nu heb ik het geluk, dat ik omringd wordt door lieve collega’s (dat is niet voor iedereen weggelegd) maar dan nog, vind ik het heel fijn om mijn eigen werkplekje te creeeren.. Foto’s van mijn drie kinderen (en tegenwoordig ook twee kleinkinderen!) en wat persoonlijke items. Lekker een warme kruik voor onder mijn voeten en niet te veel herrie om me af te leiden. Wat heb ik het getroffen!

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 12:25h, 06 mei Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 12:46h, 06 mei Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:03h, 06 mei Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie