Help, hoe pak ik dat precies aan met een presentatiemap?
159
post-template-default,single,single-post,postid-159,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Help, hoe pak ik dat precies aan met een presentatiemap?

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk; het bestellen van presentatiemappen? De prijs kun je berekenen via deze onlinecalculator. Vul aantal, bedrukking en afwerking in en er verschijnt direct een aanbieding. Vervolgens kan je de mappen bestellen en een bestand uploaden aan de hand van de specificaties. Of ons je foto’s/teksten mailen, dan maken we de map voor jou.ย 

Zo hebeen we dat voor Mo ook gedaan. Met zijn bedrijf Syrea doet hij veelal zaken met gemeentes en andere overheidsinstellingen, hiervoor zal hij van te voren zijn offertes en plannen moeten presenteren. Een van de manieren waarop hij dat aan zal pakken is met een mooie presentatiemap, waar hij al naar gelang de interesses liggen van de klant hij losse items in kan voegen en gespecificeerde prijzen aan kan bieden. Zo is hij altijd to the point bij iedere aanvraag.ย 

Zijn grote vraag was: Hoe pak ik dat nu aan? Het bestellen van presentatiemappen? Hoe zit dat met de afmeting, de opmaak en de afwerkingen. Hiervoor hebben we hem van A tot Z begeleid. Zowel voor het fotomateriaal en de opmaak van de map, als het leveren van bijpassende visitekaartjes. In plaats van een standaard opmaak, hadden we de binnenzijde net even wat verrassender aangepakt dan hij gedacht had. Ja toch? Dat repeterende logo aan de binnenzijde.

Natuurlijk mailen we net zo lang totdat de opmaak en gegevens helemaal naar wens zijn. Pas na goedkeuring van de laatste digitale proefdruk gaan we aan de slag. Vervolgens worden de presentatiemappen dan netjes thuisbezorgd!

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 12:21h, 06 mei Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 12:40h, 06 mei Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:00h, 06 mei Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie