Tip: Verzamel de juiste mensen om je heen
160
post-template-default,single,single-post,postid-160,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Tip:
Verzamel de juiste mensen om je heen

Maar wat zijn de juiste mensen? Nou, zij die positief ingesteld zijn, meedenken, probleemoplossend redeneren, vriendelijk in de omgang zijn. Dat soort dingen? Zo werken we, als we extra hulp nodig hebben met stansen, het meeste samen met Alex van MAUKservice. Hij denkt mee in het materiaal: het papier kan namelijk ‘breken’ als je het drukt/stanst in de verkeerde looprichting. Daarnaast kunnen we altijd een beroep op hem doen, als we uitval hebben in de werkplaats of als er een klant heel veel haast heeft.

En buiten kijf blijft natuurlijk vakmanschap en kwaliteit. daar hoeven we ons inderdaad geen zorgen om te maken, bij Alex. Hij weet precies aan te geven wat nodig is om een mooi staaltje stanswerk af te kunnen leveren. Het tijdig aangeven dat de messen in het stansmes vervangen moeten worden, hoort daar natuurlijk ook bij. gelukkig hebben we daar ook een juiste partner voor: Stansmessen Vianen.

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 12:22h, 06 mei Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 12:40h, 06 mei Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:00h, 06 mei Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie