Meedenken: intrinsiek gemotiveerd of commerciële gedachte?
161
post-template-default,single,single-post,postid-161,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Meedenken: intrinsiek gemotiveerd of commerciële gedachte?

Als je uit een gezin komt wat uit de retail zit, dan weet je het eigenlijk al wel. Dienstverlenend en commercieel. Maar wat was er nu eerst? Ben je dienstverlenend, omdat je graag wat wilt verkopen of verkoop je gewoon meer, omdat je diensverlenend bent opgegroeid? Eigenlijk zal je dan terug moeten naar je intentie. Wil je iets verkopen waar vervolgens niemand wat aan heeft, of geeft het je gewoon een goed gevoel om mee te denken met de klant en zo met je verkopen zelf maar ook de ander een goed gevoel te geven?.

Zo ook bij Arjan van Crossfit FNX. Meegedacht in de juiste uitstraling, ruimte voor een waardecheque, foto’s en dat alles samengebonden in een mooie map in zijn eigen huisstijl. We genieten van het proces en uiteindelijk is de klant meer dan tevreden. Wat kan ik anders zeggen dan dat het duidelijk een winwinsituatie is.
.

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 12:23h, 06 mei Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 12:41h, 06 mei Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:01h, 06 mei Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie