Tevreden glimlach soms de beste beloning!
141
post-template-default,single,single-post,postid-141,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Tevreden glimlach
soms de beste
beloning!

Voor Huidinstituut PureforYou is de presentatiemap echt een uitkomst. Zo lang hebben zij nagedacht over een juiste benadering voor het huidprotocol voor hun clienten. Ze kwamen op niets anders uit dan dat iedere huid verschillend is en iedere huid een eigen aanpak verdient. Dit was dus niet in een standaard brochure of handleiding te passen. Uiteindelijk hebben zij dus gekozen voor losse formulieren met behandelwijzes en producten helemaal op maat gemaakt. De producten zijn afkomstig van pHformula en Nimue als het gaat om huidverbeterende behandelingen, crèmes, maar ook supplementen van Vitakruid om de huid van binnenuit te voeden. Daarom komt het des te beter uit dat daar een jasje van hun eigen huisstijl om heen zit. In overleg met Natalie hebben we daarom een presentatiemap ontworpen en gemaakt in de PureforYou huisstijl, zodat alle cliëntgegevens netjes gebonden worden, maar iedereen zich nog steeds “thuis” voelt bij huidinstituut PureforYou!

3 Reactie's
 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 12:23h, 06 mei Beantwoorden

  Proin non cursus ex. Cras quis lacus imperdiet, aliquam nisi rutrum, facilisis magna. Suspendisse elit lorem, gravida sit amet nunc id, fringilla pulvinar nisl. Donec magna libero, rhoncus ac rutrum in, pretium at ante. Praesent semper ac felis sed congue. Proin tristique eros et est porta, eget imperdiet mauris commodo. Quisque elementum massa magna, nec accumsan porttitor.

  • Kaye Classen
   Geplaatst op 12:42h, 06 mei Beantwoorden

   Etiam a tincidunt lorem, sit amet fermentum lorem. Integer eget augue eu tortor dapibus suscipit diam vitaena.

 • Robert Nordstrom
  Geplaatst op 13:02h, 06 mei Beantwoorden

  Aliquam in lacinia massa. Mauris tempus tortor quis urna aliquet porta. Ut tincidunt elementum sollicitudin. Donec mollis laoreet leo, porttitor fringilla elit congue id. Nulla a tempus purus. Integer maximus dignissim risus at sagittis. Nullam in leo eros turpis qua.

Geef een reactie