Als de helft van je dag zich op kantoor afspeelt. - MAPfolio Blog
86
post-template-default,single,single-post,postid-86,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Als de helft van je dag zich op kantoor afspeelt.

Z‘on beetje de helft van mijn dag speelt zich af in kantoor. Nu heb ik het geluk, dat ik omringd wordt door lieve collega’s (dat is niet voor iedereen weggelegd) maar dan nog, vind ik het heel fijn om mijn eigen werkplekje te creeeren.. Foto’s van mijn drie kinderen (en tegenwoordig ook twee kleinkinderen!) en wat persoonlijke items. Lekker een warme kruik voor onder mijn voeten en niet te veel herrie om me af te leiden. Wat heb ik het getroffen!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie