Help, hoe pak ik dat precies aan met een presentatiemap? - MAPfolio Blog
159
post-template-default,single,single-post,postid-159,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Help, hoe pak ik dat precies aan met een presentatiemap?

Hoe gaat dat nu precies in zijn werk; het bestellen van presentatiemappen? De prijs kun je berekenen via deze onlinecalculator. Vul aantal, bedrukking en afwerking in en er verschijnt direct een aanbieding. Vervolgens kan je de mappen bestellen en een bestand uploaden aan de hand van de specificaties. Of ons je foto’s/teksten mailen, dan maken we de map voor jou. 

Zo hebeen we dat voor Mo ook gedaan. Met zijn bedrijf Syrea doet hij veelal zaken met gemeentes en andere overheidsinstellingen, hiervoor zal hij van te voren zijn offertes en plannen moeten presenteren. Een van de manieren waarop hij dat aan zal pakken is met een mooie presentatiemap, waar hij al naar gelang de interesses liggen van de klant hij losse items in kan voegen en gespecificeerde prijzen aan kan bieden. Zo is hij altijd to the point bij iedere aanvraag. 

Zijn grote vraag was: Hoe pak ik dat nu aan? Het bestellen van presentatiemappen? Hoe zit dat met de afmeting, de opmaak en de afwerkingen. Hiervoor hebben we hem van A tot Z begeleid. Zowel voor het fotomateriaal en de opmaak van de map, als het leveren van bijpassende visitekaartjes. In plaats van een standaard opmaak, hadden we de binnenzijde net even wat verrassender aangepakt dan hij gedacht had. Ja toch? Dat repeterende logo aan de binnenzijde.

Natuurlijk mailen we net zo lang totdat de opmaak en gegevens helemaal naar wens zijn. Pas na goedkeuring van de laatste digitale proefdruk gaan we aan de slag. Vervolgens worden de presentatiemappen dan netjes thuisbezorgd!

Geen reactie's

Geef een reactie