Afwijkend formaat voor je map? Laat het ons weten! - MAPfolio Blog
92
post-template-default,single,single-post,postid-92,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Heeft jouw map een afwijkende vorm of formaat? Laat het ons weten!

We kunnen ons zo maar voorstellen dat de standaard MAPfoliomap niet aansluit bij de map die je normaliter gebruikt. Niet getreurd hoor, deze kunnen we aan de hand van een papieren voorbeeld, gewoon voor je namaken, zodat je herdruk weer je oude en vertrouwde presentatiemap is.

Zo ook voor mappen die uit drie bladen bestaat of meerdere flappen heeft. Mail ons gerust met je wensen, we vinden het leuk om hier aan tegemoet te komen met een ontwerp, welke we vervolgens in een stansmes laten verwerken door: Stansmessen Vianen.  .

In 2011 hebben zij gekozen voor de nieuwste generatie automatische knip en buigmachine van ServiForm. Deze machine kan broachen (voor scherpe hoeken). Met deze machine hebben zij nog meer gewonnen aan snelheid en accuratesse! Daarnaast beschikken ze over diverse andere apparatuur om met elke stansvorm een stukje vakmanschap te kunnen garanderen. En dat merken we in de productie van de mappen. Vlijmscherpe kwaliteit dus!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie