Tip: Verzamel de juiste mensen om je heen - MAPfolio Blog
160
post-template-default,single,single-post,postid-160,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Tip:
Verzamel de juiste mensen om je heen

Maar wat zijn de juiste mensen? Nou, zij die positief ingesteld zijn, meedenken, probleemoplossend redeneren, vriendelijk in de omgang zijn. Dat soort dingen? Zo werken we, als we extra hulp nodig hebben met stansen, het meeste samen met Alex van MAUKservice. Hij denkt mee in het materiaal: het papier kan namelijk ‘breken’ als je het drukt/stanst in de verkeerde looprichting. Daarnaast kunnen we altijd een beroep op hem doen, als we uitval hebben in de werkplaats of als er een klant heel veel haast heeft.

En buiten kijf blijft natuurlijk vakmanschap en kwaliteit. Daar hoeven we ons inderdaad geen zorgen om te maken, bij Alex. Hij weet precies aan te geven wat nodig is om een mooi staaltje stanswerk af te kunnen leveren. Het tijdig aangeven dat de messen in het stansmes vervangen moeten worden, hoort daar natuurlijk ook bij. Gelukkig hebben we daar ook een juiste partner voor: Stansmessen Vianen.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie