Bevlogen ondernemer zet de puntjes op de i van presentatiemap - MAPfolio Blog
162
post-template-default,single,single-post,postid-162,single-format-gallery,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Bevlogen ondernemer zet de puntjes op de i van presentatiemap

Ken je ze? Die diehard ondernemers? Iedere keer weten ze je weer te verrassen met allerlei leuke acties en het lijkt wel of ze nooit moe worden. Zo ook Jos van Toorn, van Sportschool Bushido. Hij had het lef om  voor zichzelf te beginnen, tijdens de coronauitbraak. Net toen iedereen dus een stapje terug zette, maakte hij hem voorwaarts. Hij had een zware start, omdat alle sportscholen moesten sluiten. Toch wist hij het tij verrassend te keren, door een stuk grond bij de plaatselijke voetbalclub te huren en om te toveren tot een survivallocatie met prachtige klimtoestellen. Later kwamen de stootzakken en dumbles ook die kant op en zo zorgde Jos ervoor dat al zijn leden lekker door konden sporten in coronatijd. En ja, wel met weer en geen weer buiten trainen dus, maar dan ken je de sporters daar niet, die gaven er niets om!

Toen alles weer langzaamaan terug ging naar het oude , begon het weer te kriebelen. Jos ging op zoek naar een betere locatie, dan de Latensteinseweg in Tiel, waar zij de laatste jaren vertoefden. Ietwat weggescholen op het industrieterrein en een beetje uit de voegen gegroeid door de vele aanmeldingen, werd er gezocht naar wat beters en groters. En die is gevonden! Sinds 1 april (nee, dat is geen grapje) zijn ze te vinden aan de Lutterveldseweg 20, Recht tegenover de Leen Bakker. Daar waar ze eerst het moesten doen met 700m2, is daar nu nog eens 1000m2 aan toegevoegd. Alles spiksplinternieuw. De leden kunnen niet wachten! .

Toen Ries van Toorn (oud bondscoach van het Nederlands karateteam), de sportschool nog runde, was de dojo vol met witte pakken. Sinds de entree van Jos zijn daar de zwarte kickboksoutfits bij gekomen. De sportschool staat garant voor een fijne sfeer. Hard trainen, maar op z’n tijd ook een geintje. Een iedereen is welkom! Wederzijds respect, bekend uit de normen en waarden vanuit de vechtsport, vindt Sportschool Bushido een belangrijk streven. Net als leren, sporten met plezier en veiligheid tot hun waarden behoren. Bovendien is Sportschool Bushido inmiddels meer dan alleen vechtsport, toch zie je veel idealen vanuit de vechtsport terugkomen in de hele sportschool. Zo is de sportschool onder andere in de loop der jaren uitgebreid met een groot fitness aanbod in apparaten en attributen, maar ook in fitnesslessen. Vooral in de fitnesslessen wordt er nadruk gelegd op een goede houding en een correcte ademhaling waardoor meer kracht gegenereerd kan worden, een zeer krachtig element uit de vechtsport.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie